>KLM favoriet bij jongeren

>

>KLM favoriet bij jongeren 9

Voor 26% van de Nederlandse reizigers blijft KLM de onbetwiste favoriete luchtvaartmaatschappij, voor jongeren tot en met 25 jaar ligt dit percentage zelfs op 34%. Transavia (8%) en Singapore Airlines (6%) maken de top 3 compleet. Overigens heeft 37% van de Nederlandse reizigers geen favoriete luchtvaartmaatschappij. Zo blijkt uit de resultaten van het recent gehouden Nationaal Vliegreis Onderzoek 2010* in opdracht van vliegticketaanbieder vliegwinkel.nl.
KLM is al jaren bij uitstek de favoriete luchtvaartmaatschappij onder de Nederlandse reizigers. Toch laat de populariteit van de luchtvaartmaatschappijen behoorlijke verschillen zien in diverse leeftijdsgroepen. KLM is namelijk nog meer in trek bij jongeren tot en met 25 jaar (34%), dan bij de leeftijdsgroepen 26 t/m 50 jaar (23%) en 50-plussers (24%). Transavia is juist onder 50-plussers populairder (10%) dan bij de groepen 26 t/m 50 jarigen (8%) en jongeren (7%). Ook Singapore Airlines kan op meer oudere fans rekenen. Zo’n 7% van de 26 t/m 50 jarigen kiest het liefst voor Singapore Airlines. De 50-plusser i s met 8% een nog iets grotere fan, terwijl slechts 0,8% van de jongeren het liefst met deze luchtvaartmaatschappij vliegt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.