>Meer vluchten naar Seychellen

>Vanaf 4 november verhoogt Emirates Airline de frequentie van haar directe vluchten naar de Seychellen tot zeven keer per week. De uitbreiding is deels een consequentie van een toenemende vraag vanuit het Midden Oosten naar de eilandengroep, maar vooral is het een resultaat van een intensieve samenwerking tussen Emirates Airline en het Bureau van Toerisme van de Seychellen in Dubai. De service wordt uitgevoerd door een Airbus A340 – 500 toestel, met 12 First Class seats, 42 Business Class seats en 258 Economy seats. Vlucht EK 705 vertrekt uit Dubai om 02.30 uur. Zij arriveert om 07.00 uur op de Seychellen. Voor de Europese reizigers betekent dit een grote vooruitgang in flexibiliteit in hun schema’s. De Seychellen zijn een belangrijke bestemming in de Franse, Italiaanse, Duitse en Engelse markten. Voor de Nederlandse markt wordt verwacht dat de verbetering van de bereikbaarheid van de archipel een positief effect zal hebben op het aantal bewegingen naar de Seychellen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.