>National Geographic Reisgidsen vernieuwd

>

De National Geographic Reisgidsen zijn vernieuwd. Ieder hoofdstuk begint met een lijstje `niet missen´, met de echte aanraders uit die streek of regio. Verder nieuw zijn de insider tips: achter de schermen tips van National Geographic-auteurs en -fotografen. “Ervaar” is ook een nieuw onderdeel, waarbij je informatie krijgt over de bijzondere ervaringen in een specifiek land. De uitgever prijst zelf de boeken als volgt aan: “National Geographic Reisgidsen zijn al vele jaren dé bron van informatie over cultuur, natuur, architectuur en geschiedenis van de meest uiteenlopende plekken op aarde. Die informatie, samen met de spectaculaire fotografie, de praktische indeling en de gedetailleerde plattegronden, maken de National Geographic Reisgidsen een must voor iedere geïnteresseerde reiziger.” De National Geographic Reisgids Cambodja is de eerste uitbreiding van de National Geographic-serie in nieuwe stijl. Deze gids kost 21,95 euro en verschijnt 18 oktober.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.