>Noorwegen themaland op beurs

>Noorwegen is het themaland op de komende Fiets en Wandelbeurs op zaterdag 26 februari en zondag 27 februari 2011 in de Amsterdam-RAI. Het grillige land met de fabelachtige natuurcontrasten biedt ongekende fiets- wandelmogelijkheden. Het themaland op de Fiets en Wandelbeurs wordt voor het voetlicht geplaatst in een speciaal paviljoen met alle Noorse regio’s: van Sørlandet in zuidelijk Noorwegen, Fjord en Fjell met de
bekende fjorden en nationale parken, tot Trøndelag en Noord Noorwegen in het noorden. Ook staan er aanbieders van fiets- en wandelreizen en vooral veel ervaren Noorwegenreizigers als informant. Op het lezingenprogramma staat een aantal presentaties van geronomeerde auteurs en buitensporters. Beursdirecteur Theo Jorna is verheugd met Noorwegen als themaland: “Ik heb zelf diverse malen met veel plezier in dat prachtige land gefietst. Met alle genoegen werk ik er aan mee dat meer mensen de ruimte en het gevoel van vrijheid in Noorwegen ontdekken.” Na een aantal Zuid- Europese landen is Noorwegen het eerste land uit Noord-Europa dat zich themaland mag noemen op de Fiets en Wandelbeurs.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.