>Op spokenjacht in Engeland

>De hele maand oktober wordt het graafschap Derbyshire in de Engelse East Midlands omgetoverd tot Spookyshire. De Halloween evenementen tijdens de herfstvakantie vorig jaar bleken zo’n succes, dat besloten is dit duivelse festival te prolongeren en uit te breiden. Voor de hele maand oktober is een betoverend mengsel gebrouwen van spookachtige activiteiten en evenementen om heksen en tovenaars van alle leeftijden te vermaken. 
Het programma biedt een ruim scala van activiteiten verspreid over de hele regio. Voor alle leeftijden en alle voorkeuren. Bij sensatie zoekende gezinnen zullen de rillingen over de rug lopen tijdens de met kaarsen verlichte spookwandeling bij Peak Cavern in Castleton. Bloedstollend zijn de nachtelijke klimpartijen en kanotochten tijdens een Halloween Party en een spooktocht op Tittesworth Water. IJzingwekkend is de ‘rondleiding der verschrikkingen’ in Poole’s Cavern in Buxton. 
Ook aan wat oudere herfst- en natuurliefhebbers is gedacht. Overgoten met een duivels sausje kunnen zij deelnemen aan wandelingen waarbij vleermuizen of haviken centraal staan, strooptochten naar eetbare paddenstoelen en schimmels, pompoenfeesten, maar ook moord mysterie diners. Het volledige programma en de details van alle evenementen, aanbiedingen voor accommodatie en speciale promoties kunnen worden doorgespit op www.visitpeakdistrict.com/spookyshire. Spookyshire folders zijn ook verkrijgbaar bij VVV’s in en rond het gebied.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.