>Site voor voorpret over Indonesië

>

>Site voor voorpret over Indonesië 9

Het verkeersbureau van Indonesië heeft een Nederlandse website gelanceerd: www.toerisme-indonesie.nl. De website is bedoeld als smaakmaker voor zowel de consument als voor de pers en trade, met niet alleen veel informatie over Indonesië maar ook met handige tips zoals evenementen en festivals. Door middel van social networks als Twitter en Blogs kan men vakantie ervaringen uitwisselen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van het Indonesische verkeersbureau. De website neemt de bezoeker mee op een ware visuele ontdekkingsreis door Indonesië.
Onder de Nederlanders is Indonesië nog steeds een ontzettend populaire vakantiebestemming. Vooral de eilanden Bali en Java trekken jaarlijks veel toeristen. De website nodigt de bezoeker uit om mee te gaan op een visueel avontuur door de grootste archipel ter wereld. De site is bedoeld om toeristen te laten zien dat er nog zo ontzettend veel meer te ontdekken is in dit prachtige land dan de welbekende hotspots. Naast een website heeft Indonesië ook een eigen Twitter account waarop regelmatig leuke nieuwtjes en handige informatie getweet zal worden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.