>Ski Atlas ligt weer klaar

>De Ski Atlas is een toonaangevend naslagwerk voor wintersporters in Nederland en België. Jaarlijks verschijnt er een nieuwe editie vol beschrijvingen, foto’s, pistekaarten en skipasprijzen van alle Europese skidorpen en -gebieden. Nieuw dit jaar is een kwalitatief hoogstaande skitest.  De jongste editie van de Ski Atlas telt 356 skibestemmingen verdeeld over 400 bladzijden. Alle bestemmingen zijn uitvoerig beschreven en voorzien van een actuele pistekaart en mooie kleurenfoto’s. Van ieder dorp vallen er bovendien beoordelingen te lezen die bezoekers van de wintersportwebsite Snowplaza.nl hebben achtergelaten. Nieuw dit jaar is de skitest waarin 72 verschillende ski’s uitvoerig getest zijn op onder andere kantengrip, stijfheid, stabiliteit en prijs/kwaliteit. Voor meer informatie zie snowplaza.nl
Titel: Ski Atlas 2011, Uitgever: Spalder, ISBN:  9789077090817, Formaat: 297 x 210 mm, Inhoud: 400 pagina’s, Prijs: € 27,95, Verkoop: Nederlandse & Vlaamse (online)boekhandels en de ANWB

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.