>Standje voor Martinair en Transavia

>De Consumentenbond berispt Martinair en Transavia. Beide vliegtuigmaatschappijen houden zich namelijk niet aan de afgesproken regels in geval van vertraging. De bond heeft de Inspectie Verkeer en Waterstaat (IVW) gevraagd maatregelen te nemen tegen Martinair en Transavia. De bedrijven weigeren consumenten die langer dan drie uur vertraging hadden te compenseren. De bond heeft hierover een groot aantal klachten ontvangen van passagiers. Volgens een uitspraak van het Europees Hof in november hebben wachtende reizigers recht hebben op die compensatie. De Consumentenbond heeft beide maatschappijen al eerder tevergeefs opgeroepen zich aan de compensatieregels te houden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.