>Tijdelijke camping in dierentuin

>

>Tijdelijke camping in dierentuin 9

Ter ere van het 75-jarig bestaan van Dierenpark Emmen en het 10-jarig jubileum van Campinglife van RTL 4 mag een aantal kampeerders op zaterdag 23 oktober hun caravan  neerzetten rond de Afrikasavanne van Dierenpark Emmen. Daar is voor één nacht plaats voor 14 caravans. Speciale gasten die avond zijn Sander Janson en Jessica Mendels van het RTL 4-programma Campinglife. Het presentatieduo viert op deze manier het 10-jarig jubileum van het programma samen met het jubilerende dierenpark. ’s Middags om 14.00 worden de caravans neergezet voor de ongetwijfeld verbaasde ogen van giraffen, zebra’s en neushoorns. Vervolgens kunnen de kampeerders genieten van hun plekje op deze ongebruikelijke kampeerplaats. Zo kunnen ze tegen de avond bekijken hoe al de savannebewoners door de verzorgers naar de verschillende stallen worden gebracht.
’s Avonds is er eerst een buffet waarna de deelnemers met een verzorger door het dierenpark gaan om een kijkje te nemen in de slaapkamer van de dieren. Als ze de olifanten en nijlpaarden welterusten hebben gewenst is er nog even tijd voor een slaapmutsje en dan gaan de deelnemers naar hun caravan om daar de nacht door te brengen. Wie mee wil doen, kan telefonisch reserveren bij Dierenpark Emmen, 0591-850865.
Kijk voor meer informatie op www.dierenpark-emmen.nl  of op www.campinglife.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.