>Win een Wickie de Viking-reis

>Koop de film Wickie de Viking en win een `In de voetsporen van de Vikingsreis` naar Noorwegen  Wickie de Viking gaat over de avonturen van de soms angstige, maar levenslustige Vikingjongen met rode haren: Wickie. Hij woont in het fictieve Vikingdorp Flake samen met zijn moeder Ylva en zijn vader Halvar, de wreedste Vikingleider met het kleinste hart. Vikings zijn van nature sterke, stoere en luidruchtige mannen maar Wickie is anders: lief, zacht en terughoudend. Ook heeft hij een speciale gave die bijna niemand van de andere Vikings heeft: hij is heel slim. Als basis voor de series en deze film diende het kinderboek Vicke Viking uit 1963 van de Scandinavische schrijver Runer Jonsson. Koop nu de DVD voor 14,95 euro en win een reis naar Noorwegen voor de hele familie. Voor meer informatie over de film en de prijsvraag surf naar: Wickie de Viking

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.