>Wintersfeer in Apeldoorn

>Van 17 t/m 21 november wordt bij Paleis Het Loo voor de derde maal de ‘Spirit of Winter’-fair gehouden. Het evenementenbureau Estate Events heeft honderd bedrijven uitgenodigd om hun producten te presenteren.
Tafels worden feestelijk gedekt met glaswerk, zilver en serviezen. Bloembinders presenteren de mooiste winterse schikkingen. Stands met antieke meubels en woonaccessoires laten zien hoe sfeervol een winterhuis kan zijn. En uiteraard zijn er modeshows met winterwarme jassen, laarzen én feestkleding. De sfeer wordt extra verhoogd door stemmige livemuziek. Het 300 jaar oude Paleis Het Loo is sinds 1984 opengesteld voor het publiek. In de Westvleugel van het paleis is de tentoonstelling “Een Wintertuin herleeft” te zien, over de bijzondere plantencollectie van koning Willem II. De expositie toont hoe in zijn paleis een exotische tuin werd gecreëerd, waar ’s winters bals en feesten werden gehouden. Voor meer informatie: www.spiritofwinter.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.