>Avontuurlijk reizen in Leiden

>Avontuurlijke reisorganisatie Sawadee gaat de komende maanden het land in voor een reeks infodagen waar geïnteresseerden kennis kunnen maken met het nieuwe reisaanbod. Op 21 november wordt afgetrapt in het Natuurhistorisch Museum Naturalis in Leiden. Na dit eerste evenement volgen infodagen in Zwolle, Eindhoven, Den Haag, Utrecht en Alkmaar. Na het succes van de infodag vorig jaar komt Sawadee opnieuw naar Naturalis. Het evenement is bedoeld voor mensen die zich oriënteren op een avontuurlijke reis en graag meer willen weten over specifieke bestemmingen. De presentaties worden gegeven door medewerkers en ervaren reisbegeleiders van Sawadee. Ook reizen uit het programma Familieavontuur, actieve reizen voor ouders met kinderen, komen aan bod. Wie zich via www.sawadee.nl/infodagen inschrijft voor de infodag krijgt tevens gratis toegang tot het museum.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.