>Duik onder in Beekse Bergen

>Voor een duik in het Victoriameer hoeven duikliefhebbers niet langer per se naar Tanzania, Kenia of Oeganda af te reizen. Vakantiepark Beekse Bergen is in samenwerking met duikschool DiveSenses gestart met het aanbieden van duikcursussen voor beginners en gevorderden. Zowel in het Junglebad als in het naastgelegen Victoriameer worden duiklessen gegeven. Bij meerdaagse cursussen kunnen deelnemers verblijven in een Jungalow op het vakantiepark en gebruik maken van de bijbehorende faciliteiten. Het Hilvarenbeekse Victoriameer is exact duizend keer zo klein als zijn Afrikaanse tegenhanger en ‘slechts’ 34 meter diep, maar duiken is er niet minder spannend. “De grootte van het meer, de ligging en de aanwezigheid van het naastgelegen vakantiepark en Junglebad zorgen ervoor dat dit een ideale locatie is om onze duikcursussen aan te bieden”, aldus Petra van Beuningen van DiveSenses.  Meer informatie over de cursussen, de locatie en de mogelijkheden is te verkrijgen via www.divesenses.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.