>Met de nachttrein naar Zürich

>City Night Line rijdt vanaf 12 december 2010 zeven dagen per week naar München, Basel en Zürich. Hierdoor biedt de nachttrein nog meer flexibiliteit voor het plannen van korte vakanties of stedenreizen. De bestemmingen Praag, Dresden en Kopenhagen zijn al dagelijks bereikbaar met de nachttreinen van Deutsche Bahn. Ook voor wintersporters biedt City Night Line dit winterseizoen weer rechtstreekse verbindingen naar diverse skibestemmingen in Oostenrijk en Zwitserland. Van 17 december 2010 t/m 1 april 2011 kunnen wintersporters rechtstreeks van Amsterdam, Utrecht of Arnhem naar Kufstein, Wörgl, Jenbach en Innsbruck reizen. In Zwitserland zijn Thun, Spiez, Frutigen, Kandersteg, Goppenstein en Brig rechtstreeks vanuit Nederland bereikbaar. En het grootste voordeel is: ski-uitrusting wordt in City Night Line gratis vervoerd.
Bonus voor eersteklas-reizigers naar Zwitserland: Reizigers met een eersteklas vervoersbewijs hebben gratis toegang tot de SBB-lounge in Zürich. Ook de NS Hispeed lounge in Amsterdam is toegankelijk voor eersteklas reizigers.
“Wij bieden onze klanten zoveel mogelijk reiscomfort. Door voortdurende productverbeteringen lukt ons dat ook in het komende jaar”, verklaart Christian Brambring, directeur van DB AutoZug GmbH. Tickets voor het nieuwe seizoen kunnen nu al geboekt worden.  www.citynightline.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.