>Met jeep en caravan door Australië

>

De 2011/2012 brochure van campervakantie reisorganisatie Travelhome is verschenen. Sinds de oprichting van de reisorganisatie 25 jaar geleden is haar campervakantie aanbod aanzienlijk uitgebreid. Volgend jaar worden campervakanties aangeboden in Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidelijk Afrika, Argentinië, Chili en Europa. Nieuw is onder meer de mogelijkheid om een 4WD auto plus caravan te huren in Australië, een camper te huren in IJsland met een campingpas die toegang geeft tot verschillende campings en een gecombineerde camper/cruisevakantie te maken langs de westkust van Canada. Een Florida camperreis in combinatie met een cruise door de Caribbean behoort eveneens tot de noviteiten. In het kader van het 25-jarig jubileum worden er verschillende camperreizen met korting aangeboden. De 2011/2012 Travelhome Reisbrochure kan aangevraagd worden via e-mail: info@travelhome.nl of via de website www.travelhome.nl. De reisorganisatie staat ook op de aankomende Vakantiebeurs in Utrecht van 12 tot en met 16 januari 2011. Bekijk hier meer foto´s van Australië.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.