Mini-campings in Istrië

Istrië biedt ook minicampings: Ontdek de charme van de lokale bevolking in hun eigen achtertuin. Minicampings zijn kleine campings met een capaciteit van maximaal 50 plekken of ongeveer 150 mensen. Deze minicampings liggen over het algemeen rondom lokale woningen. Ze zijn meestal uitgerust met weinig faciliteiten, maar liggen daarentegen vaak op de prachtigste locaties waar het contact met de lokale bevolking een authentieke vakantie-ervaring oplevert. Sommige minicampings zijn opvallend knus en andere hebben maar tien plekken, maar het feit dat er gekampeerd kan worden in de achtertuin van de lokale bevolking maakt deze minicampings een geliefde bestemming. Zeker voor toeristen die op zoek zijn naar een individuele vakantiebelevenis. Vroeg boeken is een must vanwege het beperkte aantal van deze mini campings en de beperkte capaciteit.  Informatie over mini-campings is te vinden op http://www.camping.hr/mini-camping. Algemene toeristische informatie over Istrië is te vinden op www.istra.hr

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.