>Op vakantie in Nijntje-caravan

>

De Nijntje-caravan van Key-camp

Met een paar eenvoudige lijnen, simpele kleuren en twee stipjes schiep Dick Bruna een icoon: nijntje. Sinds 1955 is nijntje uitgegroeid tot het beroemdste konijntje ter wereld, die de harten van zowel kinderen als volwassenen verovert. Keycamp Holidays liet zich hierdoor inspireren en ontwierp, samen met Mercis, de nijntje stacaravan. Een concept waarin de herkenbaarheid van nijntje voor kinderen gecombineerd is met de wensen van jonge ouders. De stacaravan lijkt op het huis van nijntje en is compleet in nijntje-stijl ingericht. De nijntje stacaravan zal vanaf 14 mei 2011 op de volgende campings te boeken zijn: Duinrell – Wassenaar (NL), Château de Drancourt – St Valéry-sur-Somme, Picardië (FR), en Club Farret – Vias Plage, Languedoc (FR). De stacaravan is gebaseerd op de Keycamp Vista accommodaties. De nijntje-Vista’s zijn nieuwe, moderne type stacaravans met 3 slaapkamers (incl. babykamer met ledikant) en één badkamer en zijn geschikt voor 7 personen. Een nijntje vakantie is beschikbaar vanaf € 80,- per nacht. Kijk voor meer informatie op: www.keycamp.nl/nijntje

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.