>Roompot gaat op wintersport

>Voor het winterseizoen 2010/2011 biedt Roompot Vakanties nu ook een uitgebreid aanbod wintersportbestemmingen in Frankrijk aan. Er is keuze uit 30 locaties in populaire skigebieden zoals Les Trois Vallees, Paradiski en Les Sybelles. Deze komen naast de reeds bestaande Roompot wintersportbestemmingen –  voor beginnende skiërs – in het Duitse Beieren. De uitbreiding van het Roompot aanbod met wintersportvakanties past in de groeistrategie van Roompot Vakanties. Naast uitbreidingen in de binnenlandse markt zoals de recente overname van Hogenboom Vakantieparken en de ontwikkeling van een luxe resort in het Zeeuwse Cadzand, heeft de consument volgens het bedrijf behoefte aan meer diversiteit. “Gasten boeken het liefst alle vakanties bij één en dezelfde bekende aanbieder”, aldus Laura Ligthart van Roompot Reizen. “Het weekendje Texel, de zomervakantie in Bretagne en de wintersportvakantie in de Alpen, alles regelen op 1 vertrouwd adres “. Op dit moment biedt het label ruim 175 locaties aan in Frankrijk, Nederland, Duitsland, Denemarken en België. www.roompot.nl/wintersport

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.