>Site vergelijkt wintersportvakanties

>Een wintersportvakantie boeken is nog niet zo eenvoudig ontdekte A. Bos, eigenaar van vergelijksite Wintersport.net. Hij vertelt: ,,Er zijn duizenden wintersportwebsites, maar nergens kan je lekker uitgebreid zoeken op après-ski- of juist familiebestemmingen,  de afstand vanaf Nederland of aanwezigheid van snowboard halfpipes. Uit onze eigen poll blijkt dat ook in 2011 mensen toch massaal weer gaan skiën en snowboarden. Skiën is met 72% nog altijd populairder dan snowboarden. Een weekendje skiën of weekje naar de sneeuw is voor veel liefhebbers vaste prik. Wel kijken mensen steeds vaker naar de locale prijzen voor een skipas, drankje, locaal vervoer en een schnitzel. Zo zien we budgetreizigers steeds vaker met de auto naar Tsjechië afreizen en geldt Zwitserland steeds meer als luxe reisbestemming door de hoge locale prijzen. Gunstig voor dit jaar zijn de relatief lage vliegtarieven van Airlines als Easyjet en Ryanair die vliegen naar Innsbruck, Grenoble, Graz en Geneve. De vliegtaks is gelukkig ook verdwenen.”
En verder: ,,Voor dit jaar hebben we naast accommodaties ook handige informatie van snowparks, skischolen, restaurants en bars per skiplaats op een plattegrond vermeld. Zo zien bezoekers meteen de ligging van hun hotel of appartement ten opzichte van andere toeristische hotspots. Daarbij kunnen ze ook een review achterlaten.” www.wintersport.net

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.