>Skiën kan nu al in Frankrijk

>Na de positieve resultaten van het afgelopen jaar, maakt Frankrijk zich op voor een nieuw wintersportseizoen.
Een aantal skioorden, zoals Les 2 Alpes, Val d’Isère en Val Thorens, openen hun pistes eind november al en de gletsjer van Tignes is zelfs al sinds 25 september geopend voor de vroege wintersporters. De vaak hooggelegen Franse skigebieden staan garant voor sneeuwzekerheid en optimale wintersportmogelijkheden, onmisbaar voor een succesvolle skivakantie. Om alle ski- en winterliefhebbers van zoveel mogelijk informatie over de Franse skioorden te voorzien, geeft de wintersite van het Frans Bureau voor Toerisme www.winterinfrankrijk.nl uitgebreide informatie, interessant nieuws en handige tips. Men kan op de site terecht voor informatie over skivakanties per doelgroep of per thema, voor accommodaties, adressen, originele (alternatieve) activiteiten, aanbiedingen maar ook voor vele praktische tips (skilessen, bereikbaarheid van de skioorden, handiski, reizen met huisdieren, …). Ook vindt men er onder andere de actuele sneeuwhoogtes per bestemming, een handige woordenlijst met Franse wintersporttermen, tips over activiteiten zoals speedriding en de nieuwe wintersporttrends.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.