>Slagharen blijft deze winter open

>Slagharen dit jaar voor het eerst ook in de winter geopend met een wintersportevenement voor groepen en zakelijke partijen. In samenwerking met IJskoud Concepts & Events lanceert Attractie- & Vakantiepark Slagharen een evenementconcept waarmee ze tussen november 2010 en maart 2011 voor het eerst ook in de wintermaanden is geopend. Groepen en zakelijke partijen kunnen zich aanmelden voor een complete wintersportbeleving.
Het attractiepark wordt, onder de noemer ‘IJskoud Slagharen’, tot in het kleinste detail omgetoverd tot twee wintersportdorpen met alle ingrediënten om de bezoekers in heuse wintersportsferen te brengen. Er zijn onder andere skiliften, bierstuben, vuurplaatsen, langlaufloipes, vallende sneeuw en de winterspelen.
In de verschillende Lodges wordt gegeten en gezongen en natuurlijk is er vermaak met artiesten en muziek. Buiten doet alles denken aan een romantisch wintersportdorp met mooi verlichte pleinen; knusse Tiroler straten en open vuren.
Een feeërieke parade van prachtige verlichte personages en voertuigen sluit het buitenprogramma af. In het volgende wintersportdorp waar de gasten met de skitrein en stoeltjeslift naar worden vervoerd, starten de feesten in de Nachtclub, de Bierstube en in de Apres Ski Hutte. Men kan in de gehele periode – van november tot maart – ook overnachten in de Thema Lodges in het park. Meer informatie: Slagharen.com/ijskoud

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.