Tenzing Travel geniet van moeilijke vragen

In het buitenland is het een bekend begrip: de conciërge service. Maar ook in Nederland vindt men steeds vaker de weg naar de service die ervoor zorgt dat de vakantie er één wordt om nooit te vergeten. Of het nu gaat om vervoer naar de luchthaven, toegangskaarten voor een basketbal wedstrijd in de Verenigde Staten of een diner in dat ene speciale restaurant, voor de ‘conciërge service  agents’ van Tenzing Travel zijn de mogelijkheden bijna onbegrensd.
Hoe vaak gebeurt het niet dat men op de plaats van bestemming er achter komt dat het favoriete restaurant drie maanden geleden al geen plaats meer had? De teleurstelling om te horen dat de tickets voor dat evenement of die populaire musical al uitverkocht zijn? Dat hoeft niet. Al voor vertrek kan men bij Tenzing Travel met de meest uiteenlopende verzoeken terecht. Waar veel reisorganisaties vooral standaard pakketten aanbieden vervult Tenzing Travel met de conciërge service extra wensen van klanten. De conciërge service agents zitten dagelijks klaar. Zij adviseren, regelen en assisteren bij alle vragen of bijzondere wensen.
Wendy Besoo, conciërge service agent van Tenzing Travel, is dagelijks bezig met het verwezenlijken van  wensen van klanten. Verschillende verzoeken passeren de revue. Te denken valt aan stadsexcursies met een privégids, zwemmen met dolfijnen, een fles champagne op de hotelkamer, tot aan tickets voor basebal en basketbal wedstrijden in de Verenigde Staten. Een absolute topper is tickets voor Alcatraz bij San Fransisco. Naast deze veelvoorkomende verzoeken komen er ook meer speciale vragen binnen. “Het meest speciaal was het verzoek tot het boeken van Elvis Presley’s Graceland Wedding Chappel in Las Vegas, maar dan zonder Elvis.” Geen verzoek is Wendy en haar team te gek: “Wij zullen altijd op zoek gaan naar mogelijkheden om de service aan te bieden, mits het in de stijl van Tenzing Travel past.”
www.TenzingTravel.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.