>Trein populairder voor stedentrip

>Een weekendjeweg zonder files, géén dure benzine en géén parkeerkosten – steeds meer mensen gaan liever met de trein naar hun stedentrip in eigen land en over de grens. Dat blijkt uit onderzoek onder 20.000 gasten van Weekendjeweg.nl.
“Ieder weekend reist nu al 19% van onze gasten die naar Nederlandse, Belgische, Duitse of Franse steden gaan per trein”, zegt Weekendjeweg.nl woordvoerder Ed Trentelman. “Uit diezelfde enquête blijkt ook dat iets meer dan 10% van de automobilisten overweegt een volgende keer de trein te nemen voor een stedenbezoek. We verwachten de komende maand hierin nog een forse toename met de grote kerstmarkten in het vooruitzicht.”
“Het is eigenlijk een heel logische trend, het treinreizen”, vervolgt Trentelman. “Het is aanzienlijk goedkoper dan de auto en bovendien milieuvriendelijk, wat Nederlanders ook steeds belangrijker vinden. Daarom bieden wij samen met de NS complete en scherp geprijsde arrangementen aan met hotelovernachting en retourtreintickets. Hiermee hebben onze gasten hun weekendjeweg snel geregeld en begint de vakantiepret al lekker ontspannen in de trein”, aldus Trentelman.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.