>Vakantie op verlaten eiland

>

Hotel Pangkor Laut Resort

Het koude seizoen wakkert het verlangen naar zomer, zon, strand en zee aan. Een verlaten eiland vervuld deze droom! Holidaycheck heeft de top 6 van adembenemende hotels op eenzame eilanden samengesteld. Ze onderscheiden zich door hun unieke landschap, ver van het massatoerisme verwijderd.

Hotel Mirihi Island Resort ****
De slogan van het eiland luidt “as unique as you”. Bij aankomst op het kleine eiland Mihiri (300 x 75 meter) gooit u uw schoenen in een hoek om het fijne zand tussen uw tenen te voelen. Op het grote terras van de waterbungalows kunnen gasten ongestoord ontspannen. Voor de avonturiers biedt het hotel een unieke onderwaterwereld inclusief scheepswrak.

Hotel Fregate Island Private ******
Ver weg van het massatoerisme, biedt het privé-eiland Fregate Island in de Seychellen u prachtige zandstranden, een kristalheldere Indische Oceaan, zeldzame diersoorten en wilde bloemen. Of het nu in een privé-jacuzzi is of bij een massage- en wellnessbehandelingen in het Spa-centrum, de alledaagse stress heeft geen kans meer. Met een golfkarretje kunt het het fascinerende eiland verkennen. Door de combinatie van luxe, ontspanning, natuur en excellente service op Fregate, voelt het al snel als een tweede thuis.

Pangkor Laut Resort *****
Het Pangkor Laut Resort ligt op het privé-eiland Pangkor Laut, aan de westkust van Maleisië. Slechts een klein deel van het eiland is bebouwd voor dit resort. De villa’s van dit luxe vakantie adres is in de stijl van een Maleisisch dorp gebouwd middenin een ongerept paradijs. Ofwel u verbrengt uw vakantie in een bungalow op palen in de Indische Ocean of in een huisje tegen de helling van de berg omringd door palmbomen. Pangkor Laut is ideaal voor wellness-en natuurliefhebbers, evenals een strandvakantie.

Hotel Fridays Resort ****
Fridays is een klein, gezellig en heerlijk romantisch hotel op de Filipijnen. Met blote voeten in het zand, omgeven door kokospalmen, is het ontbijt met uitzicht op de zee een waar genot. Met het uitzonderlijk witte zand is White Beach één van de mooiste stranden ter wereld. De korrels zijn zo fijn als poedersuiker en vormen met de turquoise zee een fascinerend kleurenspel. In de kamers voelt u zich als Robinson Crusoe, want ze zijn allemaal met bamboeriet gebouwd en met palmbladeren bedekt.

Hotel W Maldives Retreat & Spa *****
Het paradijs voor volwassenen is 240 bij 210 meter, genaamd Fedsu, middenin de Maldiven. Prachtig wit zand omringt het weelderige eiland, meerdere lagunes om te zwemmen en te ontspannen. Sportfans zullen ook niks te kort komen qua genieten van Fedsu. Duiken in het rif of een spannende rit over het water met de Sea Bob uit één van de James Bond films. Hier heeft elke gast de lastige keuze om de nacht door te brengen in een bungalow waarvan de vloer u het uitzicht biedt op het onderwaterleven, of in een bungalow omringt door zwierige palmbomen op het strand.

Hotel Peppers Palm Bay ****
Dit hotel ligt op Long Island verborgen in een afgesloten zandstrand in het hart van het Great Barrier Reef. Het Great Barrier Reef behoort tot één van de mooiste strand-, zeil- en duik- gebieden van Australië en de wereld. Witte zandstranden, turquoise zee en groene heuvels vormen het onvergetelijke vakantie eiland. Het Peppers Palm Bay Hotel biedt een zeer rustige en gezellige sfeer. Wallabies, schildpadden en prachtige vlinders kan men vanaf een hangmat op het balkon bewonderen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.