>Gelderland beste plek voor fietser

>Gelderland is in 2010 voor de Nederlandse recreatieve fietser de meest aantrekkelijke fietsprovincie. Op de voet gevolgd door Noord-Brabant. In België is Limburg verreweg de populairste fietsprovincie, gevolgd door de provincie Antwerpen. Dat blijkt uit de cijfers van Fietsen.123.
De recreatieve fietser in Nederland fietst vooral graag in Gelderland. Dit jaar gevolgd door Noord-Brabant en Zuid-Holland op respectievelijk de tweede en derde plaats. In deze provincies wordt door de recreatieve fietser en bezoekers van Fietsen.123 het meest gezocht naar routes. 20,6% van de bezoekers kiest voor Gelderland, 15,4% voor Noord- Brabant en dit jaar is Zuid-Holland de verrassende derde met 11%. Fietsen.123 publiceert op dit moment in totaal 2053 gratis toegankelijke routes in Nederland, en 762 routes in België. Fietsen.123 is een populaire fietswebsite in de Benelux met ruim 2 miljoen bezoekers en 6 miljoen pageviews per jaar. www.fietsen.123.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.