>Gratis kalender voor 2011

>

>Gratis kalender voor 2011 8

De redactie van Elke Dag Vakantie.nl heeft een gratis kalender voor 2011 samengesteld. De kalender is als pdf-bestand te downloaden en kan daarna op A4-formaat op elke kleurenprinter geprint worden: Even een kartonnetje er achter, pagina’s aan elkaar nieten, met een perforator twee gaten maken, touwtje er doorheen en ophangen! Er zijn toeristische tips en links aan de kalender toegevoegd. Bovendien is te zien wanneer de schoolvakanties zijn in Nederland.

Een voorbeeld van de gratis kalender voor 2010 is hier te zien en door te bladeren.

Als u op de hoogte wilt blijven van het reisnieuws en de triptips die deze site dagelijks verspreidt, dan kunt u zich hier aanmelden voor onze nieuwsbrief (afmelden of onderbreken voor een vakantie gaat simpel via een link onder elke nieuwsbrief).

Het pdf-bestand kunt u hier downloaden.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.