>Grootste hotel Londen opent

>In de City of London, het historische en financiële hart van de Engelse hoofdstad, opent vandaag het nieuwgebouwde Mint Hotel Tower of London. Met 583 kamers is dit het grootste hotel in de City. Het hedendaagse nieuwe hotel bevindt zich op een fantastische locatie in het historische Pepys Street, te midden van het historische en moderne gedeelte in het hart van de City. Mint Hotel Tower of London heeft zeven Tower View Suites, twee Thames Suites en zeven Courtyard suites. Deze suites hebben een ruime living, apart eetgedeelte, slaapkamer en badkamer.
Standaard bij Mint Hotel is gratis Wi-Fi door het hele gebouw, evenals een multimedia iMac entertainment systeem in alle kamers, zodat de gasten in verbinding zijn, zowel zakelijk als privé, met faciliteiten als Skype.
Een brede selectie business-, nieuws-, sport- en culturele tv-zenders zijn beschikbaar, evenals een gratis DVD selectie. Speciale openingstarieven beginnen bij £ 120 (vrijdag en zaterdag) en bij £ 220 (zondag tot donderdag). Meer informatie en reserveren op: www.minthotel.com/toweroflondon

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.