>Italiaans feestje in Utrecht

>Het Utrechtse Volksbuurtmuseum Wijk C neemt zondag 19 december deel aan de bijzondere Italiaanse Culturele Zondag: “Una Domenica Particolare”. Het programma van Spaghetti tot Confetti is voor alle leeftijden. Met de kleintjes gaat het museum Commedia dell’Arte-maskers maken en even terug in de
tijd, waarbij de overheerlijke Italiaanse koekjes niet overgeslagen zullen worden. De ouders kunnen genieten van de verhalen van professor Gerrit Jansen over de Italiaanse immigrant Giovanni Bacigalupo, die jaren in Wijk C heeft gewoond. Waarbij de muziek niet zal ontbreken. De zanger Sebastiano Gentile verzorgt een optreden verzorgen met zijn onvervalste Italiaans repertoire. Dit allemaal van 14.00 tot 16.00 in het Volksbuurtmuseum Wijk C. Entree gratis. Volksbuurtmuseum Wijk C, Waterstraat 27 in Utrecht.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.