>Vikingen op de Veluwe

>De kampvuren branden, trommels en fluiten klinken in de vroege ochtendmist, ambachtslieden zijn aan het werk en in de verte komen ridders te paard aan gegaloppeerd. Wie op 28 en 29 december 2010 recreatiegebied Zeumeren bezoekt, gaat terug in de tijd van de Middeleeuwen. Twee dagen lang is Zeumeren deze kerstvakantie omgetoverd tot een winters middeleeuws landschap. Al wandelend kom je in diverse middeleeuwse kampementen met ieder een eigen thema. Je komt oog in oog te staan met ridders te paard, zwaardvechters, troubadours, soldaten, ambachtslieden, verhalenvertellers, Romeinen en Vikingen. Er zijn tal van activiteiten om aan deel te nemen. Informatie: Veluwe.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.