>Win een reis naar Portugal

>Portugal zal ook dit jaar aan de Vakantiebeurs 2011 deelnemen. Iedereen kan in stand (Hal 8 stand C088) kennismaken met de zeven regios: Porto Noord Portugal, Centro de Portugal, Lisboa, Alentejo, Algarve, Madeira, Azoren. Wie via Facebook meedoet met een wedstrijd van het Portugese verkeersbureau kan een reis voor 2 personen winnen.  Als winnaar verblijft u 5 nachten in een paleis of kasteel van de Pousadas de Portugal (accommodaties die het comfort bieden van 5-sterren hotels). De prijs is inclusief 2 vliegtickets van TAP Portugal en autohuur gedurende uw verblijf (6 dagen) aangeboden door Girassol Portugal Vakanties.
U hoeft alleen de vragen van deze wedstrijd goed te beantwoorden en zich aan te melden bij www.facebook.com/visitportugal  en u dingt direct mee. Voor deelname gaat u vóór 23 januari 2011 naar www.visitportugal.com  Onder de kop Nieuwtjes vindt u de kop “Prijsvraag Portugal Vakantiebeurs”. De rest wijst zich vanzelf.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.