>Winters feestje in Groningen

>In mijn dagblad zat vandaag een folder van Groningen. In die plaats blijkt in deze wintermaanden heel wat te doen te zijn. Even een opsomming: In het Stripmuseum is (tot 3 maart 2011) een expositie te zien van Kapitein Rob, na een acht maanden durende verbouwing is het Groninger Museum weer geopend waar een expositie over het Onbekende Rusland te zien is, vanaf 17 december liggen er gedurende vier dagen onder de noemer Winterwelvaart historische schepen aan de Hoge en Lage der Aa en de schepen (waar voorstellingen gegeven worden) zijn gratis toegankelijk, verder is er `de Poolnacht`, een langlopend evenement waarin Groningen aandacht vraagt voor de kwetsbare poolgebieden, vanaf 1 januari wordt in de Stadsschouwburg ´Bommen Berend, de musical´ opgevoerd, 260 acts treden vanaf 12 januari op tijdens Eurosonic Noorderslag en verder kun je er onder andere winkelen in de Folkingestraat.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.