>Zwemmende varkens zijn populair

>Video’s zijn zeer geliefd op internet en in social media. Droomplekken.nl zet de leukste en opmerkelijkste video’s van 2010 op een rij. Stuk voor stuk met een link naar vakantie of reizen. De lijst is afkomstig van reisjournalist Corno van den Berg, oprichter van de website. Naast het schrijven van artikelen voor diverse media deelt hij zijn ervaringen via social media op internet. “Youtube-filmpjes doen het goed op Twitter en facebook. Opmerkelijke filmpjes van vakantiebelevenissen kunnen zo tientallen retweets krijgen. En worden opvallend vaak aangeklikt en bekeken. Het is geweldig om te zien hoe jonge media als Twitter en facebook werken,” aldus Van den Berg.  Populair waren onder meer de filmpjes van zwemmende varkens op de Bahama’s, het gevaarlijkste wandelpad ter wereld, een instructievideo van hoe je sushi moet eten en een inktvis die een videocamera steelt. Van den Berg heeft ze online in een lijst gebundeld. “De beelden laten een plek nog meer leven voor een potentiële reiziger. En in deze donkere dagen, ervoor zorgen dat je graag op reis wilt.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.