>Barcelona prima te doen met kinderen

>

Beelden kijken op de Ramblas

Barcelona is de ideale stad om samen met je kinderen te bezoeken. Je kunt er haaien bekijken in L’Aquarium of glijden op de achtbanen van Parc Tibidado. De levende standbeelden op de Ramblas zijn wereldberoemd. Geniet samen van een onvergetelijk wedstrijd van FC Barcelona in Camp Nou; kaartjes zijn via Stedentrips.nl te boeken.
Als het lekker weer is ga je naar het strand met de Olympische haven, waar je mooie boottrips kunt maken. Daarna stap je op de fiets om de stad te bekijken, onder begeleiding van een Nederlandstalige gids. La Boqueria is ook leuk voor kinderen, het is een markt waar ze grote levende vissen verkopen. Castwell de Montjuic, is een fort met een spannend oorlogsmuseum. En Parc Guell vol  kleurrijke beelden prikkelt de fantasie van ieder kind. Hoe er te komen en hoeveel het kost? U zou kunnen kiezen voor Whotells Barceloneta, een ***-accommodatie
De moderne en modern ingerichte Appartementen Whotells Barceloneta liggen vlakbij het strand en het centrum. Een 3 daags vliegarrangement (2 nachten) is er vanaf € 227,- per persoon. Je kunt kiezen uit dagelijkse vluchten vanuit Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven en Brussel. Dit arrangement (vlucht en appartement) is te boeken op www.stedentrips.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.