>Geluk is: familie en vrienden

>

Kelly Ferris onderweg.

In een week tijd verschenen er in de media twee verhalen van mensen die  (vrijwel) alle landen van de wereld bezocht hadden. Het eerste ging over de Belgische Kelly Ferris (24), die door het winnen van een wedstrijd van Coca Cola 181 landen mocht bezoeken in 365 dagen tijd. De andere stond dit weekend in de Volkskrant en ging over Dirk van der Wal (64),  voormalig geschiedenis- en aardrijkskunde leraar in Vlaardingen, die stempels in zijn paspoort heeft van alle landen van de wereld. Hij heeft er vijftig jaar over gedaan om die te bezoeken. Om dat te kunnen realiseren heeft hij beknibbeld op zijn woonkosten. Hij heeft nooit iets veranderd aan het appartement waar hij in woont. Beiden concluderen dat familie en vrienden het belangrijkste is voor het geluk van een mens. Dat is dan weer een mooie wijsheid die ze opgedaan hebben in al die landen!

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.