>Hotels zoeken met je iPhone

>Vanaf vandaag vind je met je iPhone wereldwijd je hotel. Aan de groeiende lijst partners van Yubify is weer een partner toegevoegd: EasyToBook.com. Heb je moeite met het vinden van het juiste hotel? Het aanbod is overweldigend en dat maakt het zoeken niet makkelijk. Met Yubify is het volgens de organisatie zelf “makkelijk èn leuk door de kaartgeörienteerde weergave en de unieke filterknop waarmee je al je voorkeuren zelf kunt instellen”. Yubify maakt het mogelijk altijd en overal ‘live’ informatie over winkels, hotels, restaurants, musea, films, concerten en treinen te vinden. Je zoekt op basis van persoonlijke voorkeuren, plaats én tijd.
EasyToBook.com is in 2004 gestart en het bedrijf en de website zijn sindsdien aanzienlijk gegroeid. EasyToBook.com biedt accommodaties aan over de hele wereld.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.