>Max maakt soap van overwinteraars

>Jaarlijks overwinteren maar liefst 200.000 Nederlanders in Spanje. Deze levensgenieters hebben natuurlijk ook wel eens medische zorg nodig. En dan is het prettig om een Nederlandse arts in de buurt te hebben die je kunt begrijpen en vertrouwen, zo blijkt ook uit onderzoek van MAX. Uit een peiling onder het MAX Opinie Panel blijkt dat 73% van de ondervraagden tijdens het overwinteren het liefst door Nederlandse artsen behandeld worden. De aanwezigheid van Nederlandse artsen maakt overwinteren voor 60% van de vijftigplussers dan ook aantrekkelijker. Hoe vergaat het de Nederlanders die al overwinteren aan de Spaanse Costa? In de nieuwe docusoap van MAX ‘Dokters aan de Costa’ volgt de omroep een aantal artsen en patiënten in een Nederlandse huisartsenpost in Benidorm. In de eerste aflevering van Dokters aan de Costa op vrijdag 14 januari, maken kijkers kennis met een eeneiige tweeling op leeftijd. Het 61-jarige duo overwintert elk jaar in Benidorm en heeft een favoriete hobby: klootschieten. Helaas gooit een gecompliceerde polsbreuk roet in het eten. www.omroepmax.nl/doktersaandecosta

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.