>Sandton Bayerischer Wald open

>Wie een nieuwe bestemming zoekt voor de wintersport zou ook het blik kunnen wenden naar het dorpje Habischried op de grens van Duitsland en Tsjechië. Daar is namelijk net het Sandton Resort Bayerischer Wald geopend aan de voet van de Geißkopf (1097m). Het voormalige Siemens Kuuroord is getransformeerd  in een 4-sterren Resort. Het als een luxe lodge te typeren Sandton Resort Bayerischer Wald ligt op een eigen terrein van 55 ha. Het complex beschikt over vijf suites en 75 tweepersoons hotelkamers; een verwarmd (18 mtr.) binnenzwembad, sauna, gastronomisch restaurant en zonneterras met uitzicht op het skigebied. Het hotel beschikt over vergaderruimtes, twee bioscopen en een in- en outdoor sporthal. Op het complex zijn bovendien twee all weather tennisbanen en een schaatsbaan. De Geißkopf heeft ’s winters zes sneeuwzekere skipisten. Vanuit het hotel starten langlaufparkoersen en de 2 km lange rodelbaan is dichtbij. Een (kinder)skischool ligt op steenworp afstand. Het Nederlandse echtpaar Maurice en Nicole Tummers zwaait de scepter in Sandton Resort Bayerischer Wald. www.resortbayerischerwald.de

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.