>Venetië doen in virtuele gondola

>

>Venetië doen in virtuele gondola 13

Met geluid er bij (Gondola! Gondola!, you beautiful lady!) zou deze virtuele rondleiding door Venetië helemaal fantastisch zijn. De site is echter een prima manier om een toeristische attractie zoals deze Italiaanse trekpleister te promoten. Op deze site klik je je een virtuele route van de ene naar de andere bezienswaardigheid en kun je de stad zelfs door de ogen van een gondelier aanschouwen. Zo kun je elke plek in de stad met een 360° panoramafoto bekijken; van trekpleisters als het San Marcoplein met de Campanile-toren, het Palozzo Ducale en de Ponte di Rialto tot de smalste en donkerste steegjes. Praktisch zijn de vijf populaire toeristische wandelroutes die met een druk op de knop op de kaart verschijnen. Goed om weten: de site is ook in Venetië zelf uitstekend te raadplegen, dankzij de vele WiFi-hotspots in de stad (langs het hele Canal Grande is bijvoorbeeld WiFi beschikbaar). Als toerist moet je daarvoor wel een abonnement nemen voor één, drie of zeven dagen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.