Win een avontuurlijke reis via Facebook

>Zes maanden lang geeft Sawadee Reizen elke maand via haar Facebook fanpagina een avontuurlijke reis weg. In januari kan een 23-daagse reis naar Costa Rica gewonnen worden. De actie begon in december en is al een groot succes, het aantal Sawadee fans steeg in korte tijd van 1500 naar ruim 3500. Sawadee fan Linda Garming uit Emmen is de eerste gelukkige prijswinnares. Zij wint een reis naar Kenia en Tanzania.
De Facebook actie loopt tot en met mei en er zijn, naast de reis naar Costa Rica in januari, reizen te winnen naar Nepal, Jordanië, Finland en IJsland. De applicatie is ontwikkeld door Fortress Social Branding, een bedrijf gespecialiseerd in merkpositionering en activeren van doelgroepen via social media. Meedoen aan de actie is gemakkelijk voor iedereen die 18 jaar of ouder is. Wie nog niet beschikt over een Facebook profiel kan dit eenvoudig aanmaken. Wordt fan van Sawadee op www.facebook.com/sawadee.nl en schrijf je in.
Dit jaar staat Sawadee met twee stands op de Vakantiebeurs in Utrecht. Naast de Verre Reizen stand in hal 2 (D.031) is de touroperator ook aanwezig met haar aanbod Europa reizen in hal 10 (A.002).

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.