>Win een reis naar Australië

>Tourism Australia (TA) en Malaysia Airlines gaan in Nederland samen in een tweede advertentiecampagne, waarin zij duidelijk laten zien, waarom er niets gaat boven een vakantie in Australië. Ieder jaar komen er meer dan 50.000 Nederlandse reizigers naar Australië. Het verkeersbureau en de luchtvaartmaatschappij hopen meer dan ooit vakantiegangers te inspireren in 2011 Australië te bezoeken.
De online advertentiecampagne die loopt van 3 – 31 januari maakt reclame voor een introductietarief van € 999 naar Adelaide, Brisbane, Perth, Melbourne en Sydney (inclusief alle belastingen en toeslagen). Elke advertentie leidt consumenten naar  www.australia.com/malaysiaairlines of adviseert hen contact op te nemen met hun reisbureau voor een boeking.
Gedurende de campagne in de maand januari wil Malaysia Airlines Nederlandse gegadigden de kans bieden een schitterende reis naar Australië te winnen inclusief een trip naar Kangaroo Island. http://wineenreisnaaraustralie.l1b.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.