>Auto New Kids Turbo op beurs

>

>Auto New Kids Turbo op beurs 9
Deze gifgroene auto staat ook op de beurs

Naast Knight Rider’s KITT en de DeLorean DMC-12, de wereldberoemde tijdmachine uit de film Back to the Future, is ook de gifgroene Opel Manta van kaskraker ‘New Kids Turbo’ te zien tijdens de Internationale Oldtimerbeurs (op 19 en 20 februari). Met het toevoegen van de opvallende bolide van de immens populaire hangjongeren uit het Brabantse Maaskantje, verwacht de organisatie veel fans in Autotron Rosmalen te verwelkomen.
Naast de Opel Manta van automonteur Rikkert zijn ook een aantal politieauto’s uit ‘New Kids Turbo’ op de beurs aanwezig. In deze bioscoophit blijft er, dankzij de naar terreur hunkerende hangjongeren uit ‘Niemand komt aan Maaskantje’, geen spaan heel van deze dienstwagens. Omdat de film ‘New Kids Turbo’ ruim één miljoen bezoekers trok, rekent de organisatie van de Internationale Oldtimerbeurs met het thema ‘Special Cars Show’ op enkele duizenden bezoekers.
Op zaterdag 19 en zondag 20 februari is de Internationale Oldtimerbeurs met ‘Special Cars Show’ geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De entreeprijs bedraagt € 10. Kinderen tot 15 jaar hebben gratis toegang. Kijk voor meer informatie op www.oldtimerbeurs.net of neem contact op met Autotron Oldtimerproducties via 073-5233301.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.