>Dagelijkse vluchten tussen Singapore en Hong Kong

>Singapore Airlines introduceert met ingang van 27 maart 2011 een zevende dagelijkse vlucht op de route Singapore–Hong Kong vv. Hiermee wordt Hong Kong, na thuishaven Singapore, met 56 vluchten per week (inclusief de vluchten met vertrek vanuit Hong Kong naar San Francisco) het drukste punt binnen het internationale routenetwerk van Singapore Airlines.
De nieuwe zevende dagelijkse vlucht SQ890 zal met een Boeing 777-200ER vliegtuig worden uitgevoerd, vertrek vanuit Singapore om 07.35 uur lokale tijd, aankomst in Hong Kong om 11.20 uur lokale tijd. De retourvlucht SQ891 zal om 12.30 uur vanuit Hong Kong vertrekken, aankomst in Singapore om 16.10 uur. De gunstige vertrektijd vanuit Singapore van de dagelijkse vlucht SQ890 sluit uitstekend aan op de aankomst van de dagelijkse vlucht SQ323 vanuit Amsterdam, alsmede op de aankomst van de vele andere Singapore Airlines vluchten vanuit de diverse Europese gateways.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.