>Doe mee met Frans campingspel

>

>Doe mee met Frans campingspel 8

Deze week is het spel de Tour de Glamping online. Door deel te nemen aan het spel maakt de bezoeker een virtuele reis langs de verschillende glampings in Frankrijk. Elke nieuwe bestemming roept een vraag op. Bij het goede antwoord wordt het autootje ontdaan van een stuk bagage. Immers, een glampeerder heeft bijna geen bagage nodig voor een geslaagde vakantie, zo is de redenatie. Een aantal vragen gaan over de mening van de speler. De antwoorden hierop worden gebruikt om het glampingaanbod in Frankrijk te verbeteren. 
Website: www.tourdeglamping.nl  Meer dan 40% van de internationale kampeerders in Frankrijk is afkomstig uit Nederland. Daarnaast is de verblijfsduur van de Nederlandse kampeerder gemiddeld hoger dan die van andere internationale kampeerders. De gids glamping in Frankrijk geeft een overzicht van de verschillende campings en nieuwe trends die zeer populair zijn onder Nederlanders. De gids is gratis verkrijgbaar via het Frans Bureau voor Toerisme en in te zien op de site www.glampinginfrankrijk.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.