>Fiets dwars door Engeland

>Uitgever Pirola en Eric van der Horst van EOS Cycling England presenteren op de Fiets en Wandelbeurs 2011 de Hart van Engeland fietsroute. De Hart van Engeland fietsroute voert langs bijzondere plekken in  Engeland. Deelnemers fietsen dus dwars door Londen, Bath en Bristol en langs Windsor Castle, Stonehenge en Cheddar Gorge. Deze gids rijgt Engeland’s beste fietsroutes aan elkaar, van de jaagpaden langs de Theems (Londen) tot bijzondere spoorpaden als de Tarka Trail. Ook leidt de route door Exmoor National Park en langs de ongerepte kusten van Cornwall. Engeland’s westkaap Lands End is de spectaculaire eindbestemming van deze 1000 km lange route die in Harwich begint (te bereiken met de veerboot vanaf Hoek van Holland). Aan de gids is twee jaar voorbereiding vooraf gegaan. De Hart van Engeland Route gids telt 144 pagina’s (full colour) en kost € 22,50. ISBN 978 90 6455 6470. Op de Fiets en Wandelbeurs zal de gids o.a. te koop zijn op de stands van Uitgeverij Pirola (stand 11.E.90) en EOS Cycling England (stand 11.G.92). Meer informatie over de route is te vinden op www.fietseninengeland.nl. Verkrijgbaar via de (reis)boekhandel en www.pirola.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.