>Op reis voor het goede doel

>

Bijzondere reizen voor avonturiers.

Vijf weken op reis voor het goede doel, wie wil dat nou niet? Sawadee Reizen is hoofdsponsor van de online inzamelingsactie 6x6x6 op Reis, die dit mogelijk maakt voor twaalf avontuurlijke reizigers. In april 2011 reizen 6 teams naar 6 verschillende continenten om 6 opdrachten uit te voeren voor het goede doel. De teams, bestaande uit 2 kandidaten, zullen uitgebreid verslag uitbrengen van hun bijzondere reis. Via Facebook, Twitter en de website 6x6x6opReis.nl laten ze het publiek in Nederland de wereld zien. Door 6x6x6 op Reis te volgen via e-mail, Facebook of Twitter worden 6 goede doelen gesteund: STOP AIDS NOW!, Hivos, EEN, Fair Food, Solidaridad en OneMen. Voor iedere volger doneren de sponsoren direct 0,30 eurocent aan de pot, die aan het eind van de actie verdeeld wordt onder de goede doelen. Daarnaast valt er ook nog wat te winnen: onder de volgers verloot 6x6x6 op Reis twee vliegtickets naar Australië.
6x6x6 op Reis is op dit moment op zoek naar teams die van aanpakken weten. Geïnteresseerden kunnen in een inspirerende video van maximaal 1 minuut laten weten waarom zij op reis moeten. Tot 17 maart hebben avontuurlijke reizigers de kans zich aan te melden.
6x6x6 op Reis is een initiatief van Getaway Travel, uitgever van online reismagazines. De actie wordt mede mogelijk gemaakt door Sawadee, Cathay Pacific, Canon, Waarbenjij.Nu, BudgetAir.nl en Wereldwijzer.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.