>Ski-pakket voor in vliegtuig

>Met de lage prijzen van vliegtickets kiezen steeds meer wintersporters ervoor om de skivakantie met het vliegtuig te doen en de auto thuis te laten. Probleem daarbij kan het vervoer van de ski’s zijn: vliegmaatschappijen willen ze wel vervoeren, maar wijzen elke verantwoordelijkheid als het gaat om beschadiging vaak van de hand. Logisch, want de moderne lichtgewicht bindingen zijn kwetsbaar en schade bij niet goed ingepakte ski’s is eerder regel dan uitzondering. Sportube biedt een uitkomst voor zowel wintersporters als vliegmaatschappijen: de ski’s zijn stevig verpakt in een lichtgewicht hard shell casing, waardoor ze gemakkelijk handelbaar en goed beschermd mee het vliegtuig in kunnen. De Sportube is een lichtgewicht hard shell koffer waar onder andere ski’s en snowboards gemakkelijk in kunnen worden opgeborgen. Alle modellen worden standaard geleverd met rolwieltjes en comfortabele schouderriem, zodat ze gemakkelijk handelbaar zijn op het vliegveld en richting hotel. Adviesverkoopprijs van de Sportube Series 1, 2 en 3 is respectievelijk EURO 99,95, EURO 149,95 en EURO 159,95 (inclusief BTW). www.matterhorn.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.