>Twee miljoen in fietspaden

>Het Nationaal Landschap IJsseldelta trekt bijna twee miljoen euro uit voor de verbetering van zo’n 18 kilometer fietspad in de polder Mastenbroek. De werkzaamheden worden gecombineerd met de aanleg van natuurvriendelijke oevers door het Waterschap Groot Salland. “Op deze manier kunnen we werk-met-werk maken, zodat fietsers, wandelaars, kanoërs en vissers nog meer kunnen genieten van deze prachtige omgeving”, zegt gedeputeerde Theo Rietkerk van de provincie Overijssel. Op de meeste plekken wordt het betonnen fietspad vernieuwd en verbreed, zodat het beter toegankelijk is. “Op die manier kunnen fietsers en wandelaars beter gezamenlijk gebruik maken van de paden”, aldus Theo Rietkerk.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.