>Twee nieuwe festivals op Guernsey

>Het milde klimaat van Guernsey leent zich voor evenementen en festivals. De toch evenementenkalender is in 2011 uitgebreid met twee nieuwe festivals:  Van 12 t/m 15 mei vindt het Literary Festival plaats. Gedurende vier dagen vinden er literaire events plaats geschikt voor de hele familie. Het festival benadrukt niet alleen deze aspecten van Guernsey, maar biedt vooral entertainment voor bezoekers en de eilandbewoners zelf. Het festival omvat literaire evenementen, optredens, themawandelingen, een moordmysterie, workshops en lezingen voor mensen van alle leeftijden.
Verder is er het Photography Festival van 1 t/m 30 juni. Het thema van het festival is ‘identiteit’ en bestaat uit tentoonstellingen die zowel binnen als buiten plaatsvinden. Gedurende de maand kan het werk van befaamde fotografen bezichtigd worden. Er vinden ook wedstrijden, workshops, lezingen en seminars plaats. De fotografen die hun werk beschikbaar stellen zijn: Josef Koudelka (Invasion Prague 68), Simon Norfolk (Afghanistan), Judah Passow (Shattered Dreams) en Tim Hetherington (Liberia Retold and Sleeping Soldiers). Zie ook www.visitguernsey.com/events/

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.