>Vechten voor plekje in de duinen

>Het wordt weer knokken voor de laatste camping plekjes bij de Kennemer Duincampings. Camping Bakkum houdt 6 februari van 10.00 tot 16.00 uur ‘kijkzondag’. Op die dag worden de laatste seizoensplaatsen. Het gaat meestal om 300 belangstellenden voor nog 25 plekken, waarbij het principe van wie het eerst komt het eerst maalt geldt. Frank van Vught, campingmanager, in het nieuwsblad van Castricum: “We weten uit ervaring dat de eerste gegadigden zich zaterdagmiddag al melden. Sommigen slapen in een tentje voor de deur van het hoofdkantoor, anderen in de auto. Vaak zijn de mensen met z’n tweeën zodat ze elkaar af kunnen lossen. Vanaf drie uur zondagnacht zijn campingmedewerkers aanwezig en worden er nummers en koffie uitgedeeld. Meetal zijn er rond de veertig mensen. Het komt voor dat kijkers toch geen interesse hebben in de plekken die nog over zijn. Zodoende heeft het best nog zin om als veertigste aan te sluiten in de rij.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.