>ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk

>

Op zaterdag 16 en zondag 17 april 2011 organiseert de ANWB de twaalfde editie van de ANWB Kampeerdagen in Ouderkerk aan de Amstel. Dit evenement aan de start van het nieuwe kampeerseizoen mogen echte kampeerliefhebbers niet missen. De toegang is gratis. Hierbij is onder andere het Noors Verkeersbureau aanwezig.
In hetzelfde weekend vindt ook de Scandinaviëmarkt plaats in Museum Schokland in de Noordoostpolder. Belangstellenden vinden hier onder meer Zweeds antiek, Noorse en Finse truien, rendiervachten, serviesgoed, Scandinavische delicatessen, houten huizen, houtgestookte hottubs, Finse tipi-kota’s, reizen, gerookte Noorse zalm, en boeken over Scandinavië. Ook Nordic Vision, een reisorganisatie gespeciliseerd in fotografie, is aanwezig met een stand.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.